Societetshuset måste oftast bokas i god tid. Mellan ett-två år i förväg är inte ovanligt att bokningar görs, då huset är väldigt efterfrågat för bröllop och fester.

Vill ni boka gör vi först en preliminär bokning över det antal dagar - dygn - ni väljer. Ni behöver inte lägga någon handpenning eller deposition. För att göra en bokning vill vi ha era kontaktuppgifter; Namn, adress, mobiltelefonnummer och e-post.

På hösten säsongen innan bokningen gäller skickar vi ut ett hyreskontrakt i två exemplar, faktura på hela hyresbeloppet inklusive bokningsavgift, samt information. Kontraktet vill vi ha tillbaka påskrivet inom två veckor och detsamma gäller hela hyreskostnaden, som ska betalas inom 14 dagar.

Därefter har ni en definitiv bokning. Vill ni avboka Societeten kommer vi att betala tillbaka hyresbeloppet, men inte bokningsavgiften.  

Behöver ni boende till era gäster i samband med bröllopet/festen har vi möjligheter att erbjuda det. Gustafsbergs Badhotell & Vandrarhem har flera prisvärda alternativ för den som vill stanna en natt eller två. Vi har 90 sängplatser/40 rum fördelat på fem olika hus. Nio rumstyper i olika prisklasser finns att välja på i både hotell och vandrarhem.

Vill ni förboka rum i samband med hyra av Societetshuset går det bra. Ni väljer ut vilka hus/rum ni vill reservera och får ha dessa kostnadsfritt i ert namn fram tills tre månader innan festtillfället. Era gäster kan ringa/mejla oss för att boka eller så väljer ni att göra en egen gästlista och rumsfördela själva.

Även då det gäller att förboka rum är det bra att vara ute i god tid.

Receptionen är öppen för incheckning mellan klockan 16-20, vilket inte alltid passar för bröllopsgäster. Behövs det, försöker vi ordna så gästerna kan få tillgång till sina rum tidigare än klockan 16.

Är det många som bokat rum och värdparet önskar det, kan vi öppna receptionen under en-två timmar mellan klockan 11-16 för att checka in deras gäster. Vi ser helst att denna tid väljs i anslutning till antingen klockan 11 eller klockan 16. Om det inte är alltför många som bokat kanske någon i bröllopssällskapet kan hjälpa till och dela ut nycklar. I så fall hämtas rumsnycklarna i receptionen klockan 11. Har bara ett fåtal gäster valt att boka boende finns ett nyckelskåp.

Hur det blir, om gästerna inte kan checka in under receptionens ordinarie öppettid, är något som bestäms med värdparet i god tid innan.  

Alla gäster som får tillgång till sina rum före klockan 16 måste veta att rummen kan vara ostädade om vi haft andra gäster natten före.

Gustafsbergsstiftelsen, Gustafsberg 413, 451 91 Uddevalla  |  0522-152 00  |  info@gustafsberg.se