Meny
Meny

Stora Varmbadhuset

Från Kungligt Badparadis till Historisk Vandrarhemserfarenhet

Läs historien om Stora Varmbadhuset

Om Gustafsberg

Gustafsberg sjuder av liv och rörelse på sommaren. Folk fikar på Snäckan, besöker Badrestaurangen, solar och badar eller tar en glass på någon parkbänk och bara trivs. Här känns historiens vingslag och det är här du hittar de allra charmigaste gamla hus från den tid då badortslivet var betydande.

Det är till Gustafsberg uddevallaborna kommer för att njuta av havet, utsikten och den välskötta Badortsparken.

Sedan Strandpromenaden invigdes 2006, har antalet besökare ökat, eftersom det blivit så mycket lättare att ta sig hit. En dryg halvtimmes vandring från centrum och du är framme. Strandpromenaden fick Vackra vägars pris 2009.

I denna natursköna miljö kan vi erbjuda ett enkelt, men prisvärt boende i något av våra fem hus som är hotell/vandrarhem. Det största vandrarhemmet, Varmbadhuset, ligger vid vattnet, och här bor du med vågskvalp precis utanför fönstret.

Många av våra gäster som kommer hit och upptäcker Gustafsberg, vill gärna stanna lite längre. På bekvämt avstånd finns utomhuspooler, skärgårdsbåtar, upplevelselada, länsmuseum och ett av Sveriges största shoppingcentra.

Gustafsbergs Badhotell & Vandrarhem är även perfekt utgångspunkt för dagsutflykter. Inom en timme når du Liseberg, Nordens Ark eller får ännu mera västkust i Smögen, Lysekil eller Grundsund.

Det händer mycket på Gustafsberg om sommaren. Här firas traditionellt midsommarfirande, nationaldagen och varje år ordnas Gustafsbergsdagarna med guidade visningar och intressanta berättelser som minner om badortens glansdagar.